Infostander – Kiosk 960E Udendørs

Infostander/kiosk til udendørs brug.

 • Med eller uden touch screen.
 • 46″ / 55″ / 75″ skærm.
 • Vandal sikret kabinet i hærdet glas og metal.
 • Fritstående eller væghængt.
 • Fås med eller uden Intel® CPU baseret computer.
 • Lysstyrke på hele 2500 cd/m². Sensor styret.
 • Automatisk klimakontrol.
Kontakt os for pris Priser fra 50.000,- kr. Download PDF
Varenummer: 99300079 Varekategorier: , Tags: , , ,

Kiosk 960E er en fritstående eller vægmonteret informations-stander med 46″ til 75″ skærm, beregnet til udendørs brug.

 

Denne infokiosk er beregnet til udendørs 24 x 7 drift og har et elegant design og en forskellige tilpasningsmuligheder. Den fås med touch screen som kiosk eller som digital skilt uden touch function.

Den er designet til interaktive applikationer på alle indendørs kommercielle markeder, herunder detailhandel, hoteller, forlystelsesparker, receptioner og medicinske miljøer osv.

Kiosk 960E kan bruges som informationsstander, kundesupport og forskellige andre selvbetjeningsløsninger.

Kiosk 960 fås som nøglefærdigt system eller som barebone, bestående af kabinet med monteret touch screen uden computer modul.

Funktionerne i standardmodellen kan konfigureres til at opfylde dine specifikke behov

For detaljerede oplysninger og særlige henvendelser kontakt os via e-mail eller telefon.

 

Nøgle punkter:Informationsstander-960E

 

 • Ultra høj lysstyrke og med automatisk lysstyrke-regulering så billedet tilpasses de skiftende lysforhold
 • Vandal-sikker aluminiumshus med kant-til-kant hærdet frontglas på hele 12 mm i tykkelsen
 • Digitalt styret klimakontrol modul som regulerer den interne ventilation og opvarmning, alt efter fugtighed og temperaturer
 • Designet til uovervåget selvbetjening
 • Bredt udvalg af ekstraudstyr og eksterne enheder
 • Farve i sort eller hvid (brugerdefinerede farver er muligt)
 • Fritstående stander eller væghængt
 • Brugerdefineret computermodul for at opfylde dine krav til ydeevne og funktionalitet
 • Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker
 • Mål for 46″ skærm: 205 x 75,1 x 21 cm (H x B x D)

 

 

Med eller uden touch funktion:

Kiosk_960E_55_stainles_steel

Kiosk 960E Touch skærm har en helt flad kant-til-kant overflade i 12 mm hærdet glas og er designet til professionelt dagligt udendørs brug.

Touch skærm funktionen kan fra vælges hvis 960E ønskes brugt som digital display.

Den fås i forskellige skærmstørrelser. 46″ / 55″ / 75″

Skærmen er robust og kan bruges i hårde miljøer med høj trafik og giver fremragende billedklarhed, opløsning og lystransmission.

Den stilfulde skærm kører med Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) med 16:9 skærm forhold og med en ultra høj lysstyrke på hele 2500 cd/m²

 

Computer:

Kabinet:

Infokiosk_960e_udendørs Infostander_960e_udendørs

Infokiosk 960E kan bestilles som nøglefærdig løsning med indbygget computermodul eller som barebone, som er uden computermodul.

Den nøglefærdige version af infokiosk 960E er udstyret med en Intel® CPU-baseret computer med konfigurerbar hukommelse, harddisk, netværksinterfaces og operativsystem, mv.. Kiosken har en standard kablet LAN-forbindelse. WiFi og mobil internet forbindelser kan tilvælges. En vandalsikret Plafo antenne, bruges til trådløse forbindelser.

Computermodulet kan konfigureres med forskellige operativsystemer eller helt uden operativsystem. Oven på ​​operativsystemet anbefaler vi at bruge speciel kiosk software til drift og vedligeholdelse af sådanne offentlige kiosker.

Huset på infokiosk 960E er lavet med 12mm hærdet front glas og aluminium og  standardfarven er Sort eller hvid. Andre farver er også tilgængelige på forespørgsel. Der kan vælges mellem fritstående stander eller som væghængt.

Kabinettet er sikkert aflåst med nøgle og er velegnet til uovervåget selvbetjeningsstander. Bagpanelet er aftageligt, hvilket gør det nemt at få adgang til vedligeholdelse. Kiosk 960E kan nemt monteres på en støbt sokkel.

Der er digitalt styret klimakontrol modul indbygget, som regulerer den interne ventilation og opvarmning, alt efter fugtighed og temperaturer.

Indvendigt er kabinettet desuden designet for nem montering af computer og kabler.

Et bredt udvalg af udstyr kan integreres i kabinet, såsom kortlæsere, betalingsudstyr, stregkodelæser, printer osv.

Betjening af dine kiosker med fred i sindet:

Infokiosk-960E vægmonteret

Operativ offentlige kiosker kræver ikke kun professionel hardware, men også beskyttelse mod browser og operativsystemmanipulationer. Kiosk 960E med SiteKiosk software indeholder alle funktioner, der er nødvendige for at betjene og vedligeholde en offentlige kiosk. Tilpasning af brugergrænseflade, startskabeloner eller tastatur på skærmen, begrænsning af adgang til webadresser, administration af mappe- / fil-adgang, filtrering af internetindhold, VoIP-telefon eller understøttelse af betalingsenheder – alt hvad du behøver. Bedst af alt – ingen programmering er påkrævet, kun simpel opsætning.

En SiteKiosk-licens er en livstidslicens, hvilket betyder, at der ikke er månedlige omkostninger! Inkluderet i dit køb er opdateringer, herunder nye større versioner samt standard teknisk support, gratis i et år fra købsdatoen. Efter det første år kan du beslutte, om du vil fortsætte med at modtage opdateringer og support for en engangspris (intet abonnement). I begge tilfælde kan du fortsætte med at bruge din eksisterende licens, så længe du vil.

Men hvis du driver en hel flåde af kiosker, kan fjernovervågning og styring, være nødvendig. Vores kiosker med SiteKiosk software kan da fordel benytte den abonnementsbaseret SiteRemote cloud service. SiteRemote er server platform med et væld af funktioner:

 • Fjernovervågning og rapportering
 • Fjernstyring og administration
 • Indholdsfordeling

Abonnenter kan logge ind på deres SiteRemote konto via en browser for at kontrollere status for kiosken og udføre den eksterne vedligeholdelse. Dem der foretrækker at fokusere på kerneforretningen, kan i stedet overlade monitoreringen og styringen til os.

Specifikationer

Dimensioner for 46″ skærm:   H:205 B:75,1 D:21 cm
Kabinet:   Hærdet Glas/Aluminium
Skærm:  

46″ – 75″ skærm

1920 x 1080

Med eller uden touch screen

Processor:  

Intel® Core™ i3

i5 eller i7 som option

Harddisk:   Min. SSD 250GB
RAM:   Min. 4GB DDR4-2400
Styresystem:   Min Windows 10 Home 64b ENG OEM

Options

Forskellige skærm størrelser. Skærmen fås i størrelserne 46″ / 55″ / 75″. Den benytter en Anti-burn-in teknologi for at forhindre et statisk billede i, at brænde fast på skærmen.

Vægmonteret eller fritstående. Den vægmonterede version kan vælges i horisontalt eller vertikalt layout.

TouchScreen. Bag full size hærdet glas.

Branding. Masser af muligheder for at tilpasse til dit brand og design stil – brugerdefinerede farver, Logo og andre valgfri detaljer.

Design tilpasning. Vi har mulighed for at tilpasse designet af denne informationsstander til at passe jeres design behov. Der kan integreres

Tilslutninger. Valgfri trådløst netværkstilslutning (WiFi, LTE) med vandal sikker ekstern antenne for at kunne tilslutte kiosken, på alle tænkelige steder.

Computer. Intel® NUC computer modul, sikrer en glidende og hurtig brugeroplevelse til detaljeret grafik. PC kan konfigureres til at opfylde dine præstationskrav.

Kiosk software. Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker med virtuelt tastatur på skærmen.

Kiosk overvågning. Siteremote, der kører i skyen (SaaS) eller på egen server (licens) til fjernadministration og vedligeholdelse af kiosksystemer og digital skiltning.

Sikkerhed. Kabinettet er velegnet til uovervåget selvbetjening. Husene kan forankres til gulv og kan sikkert låses med en enkelt lås.

Valgfrie enheder. Denne model kan udstyres med RFID, 2D / 3D, scanner, kortlæser, højttalere, bankbetalingsenheder, Termo printer eller andre enheder på forespørgsel.

Men ring til os og få en snak om alle mulighederne. Næsten alt er muligt.

Indkøbskurv
Scroll to Top