Infostander – Kiosk 960

Interaktiv Kiosk med Stor kant-til-kant glas touch screen

 • touch screen
 • 43″ /49″ / 55″ / 65″ / 75″ / 85″ skærm
 • Kabinet i slankt og elegant design
 • Fås med eller uden Intel® CPU baseret computer
Kontakt os for pris Priser fra 27.000,- kr. Download PDF
Varenummer: 99300078 Varekategorier: , Tags: , , ,

Kiosk 960 er en fritstående eller væghængt informations-stander med 43″ til 85″ touch screen.

 

Eksempel på info stander design

Denne infokiosk er beregnet til indendørs 24 x 7 drift og har et elegant design og en masse tilpasningsmuligheder.

Den er designet til interaktive applikationer på alle indendørs kommercielle markeder, herunder detailhandel, hoteller, forlystelsesparker, receptioner og medicinske miljøer osv.

Kiosk 960 kan bruges som informationsstander, kundesupport og forskellige andre selvbetjeningsløsninger.

Kiosk 960 fås som nøglefærdigt system eller som barebone, bestående af kabinet med monteret touch screen uden computer modul.

Funktionerne i standardmodellen kan konfigureres til at opfylde dine specifikke behov

For detaljerede oplysninger og særlige henvendelser kontakt os via e-mail eller telefon.

 

 

Nøgle punkter:Kiosk_960 i Hvid

 

 • Professionel flad kant-til-kant front med op til 85″ touch skærm
 • Designet til uovervåget selvbetjening med sikkert aflåseligt kabinet
 • Højglans sort med grå kanter (brugerdefinerede farver er muligt)
 • Bredt udvalg af ekstraudstyr og eksterne enheder
 • Brugerdefineret computermodul for at opfylde dine krav til ydeevne og funktionalitet
 • Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker
 • Mål for 49″ skærm: 205 x 75,6 x 11 cm (H x B x D)

 

 

 

 

 

Kapacitiv touch skærm:

selvbetjenings-Kiosk-960

Kiosk 960 Touch skærm har en helt flad kant-til-kant overflade i hærdet glas og er designet til professionelt dagligt anvendelse.

Det er muligt at bestille med forskellige touch teknologier – PCAP eller som infrarød berørings sensor. Desuden fås den i forskellige skærmstørrelser. 43″ /49″ / 55″ / 65″ / 75″ / 85″

Den store touch skærm fås med understøtning af betjening med handsker på.

Touch-overfladen er robust og kan bruges i hårde miljøer med høj trafik og giver fremragende billedklarhed, opløsning og lystransmission.

Den stilfulde skærm kører med Ultra HD-opløsning (4K) med 16:9 skærm forhold og med en høj lysstyrke.

Sidst, men ikke mindst: med kant-til-kant frontglasset, er det nemt at rengøre overfladen for snavs og fedtfingre.

 

Computer:

Kabinet:

Infokiosk-960_wayfinding Kioskstander-960 reklamesøjle

Infokiosk 960 kan bestilles som nøglefærdig løsning med indbygget computermodul eller som barebone, som er uden computermodul.

Den nøglefærdige version af infokiosk 960 er udstyret med en Intel® CPU-baseret computer med konfigurerbar hukommelse, harddisk, netværksinterfaces og operativsystem, mv.. Kiosken har en standard kablet LAN-forbindelse. WiFi og mobil internet forbindelser kan tilvælges. En vandalsikret Plafo antenne, bruges til trådløse forbindelser.

Computermodulet kan konfigureres med forskellige operativsystemer eller helt uden operativsystem. Oven på ​​operativsystemet anbefaler vi at bruge speciel kiosk software til drift og vedligeholdelse af sådanne offentlige kiosker.

Huset på infokiosk 960 er lavet af hærdet glas og aluminium og  standardfarven er højglans sort med grå kanter. Andre farver er også tilgængelige på forespørgsel.

Kabinettet er sikkert aflåst med nøgle og er velegnet til uovervåget selvbetjeningsstander. Bagpanelet er aftageligt, hvilket gør det nemt at få adgang til vedligeholdelse. . Kiosk 960 kan nemt monteres på gulvet og kabler kan føres ind i huset gennem gulvet.

Indvendigt er kabinettet designet for nem montering af computer og kabler.

Et bredt udvalg af udstyr kan integreres i kabinet, såsom kortlæsere, betalingsudstyr, stregkodelæser, printer osv.

Betjening af dine kiosker med fred i sindet:

Kiosk 960 indkøbscenter

Operativ offentlige kiosker kræver ikke kun professionel hardware, men også beskyttelse mod browser og operativsystemmanipulationer. Kiosk 960 med SiteKiosk software indeholder alle funktioner, der er nødvendige for at betjene og vedligeholde en offentlige kiosk. Tilpasning af brugergrænseflade, startskabeloner eller tastatur på skærmen, begrænsning af adgang til webadresser, administration af mappe- / fil-adgang, filtrering af internetindhold, VoIP-telefon eller understøttelse af betalingsenheder – alt hvad du behøver. Bedst af alt – ingen programmering er påkrævet, kun simpel opsætning.

En SiteKiosk-licens er en livstidslicens, hvilket betyder, at der ikke er månedlige omkostninger! Inkluderet i dit køb er opdateringer, herunder nye større versioner samt standard teknisk support, gratis i et år fra købsdatoen. Efter det første år kan du beslutte, om du vil fortsætte med at modtage opdateringer og support for en engangspris (intet abonnement). I begge tilfælde kan du fortsætte med at bruge din eksisterende licens, så længe du vil.

Men hvis du driver en hel flåde af kiosker, kan fjernovervågning og styring, være nødvendig. Vores kiosker med SiteKiosk software kan da fordel benytte den abonnementsbaseret SiteRemote cloud service. SiteRemote er server platform med et væld af funktioner:

 • Fjernovervågning og rapportering
 • Fjernstyring og administration
 • Indholdsfordeling

Abonnenter kan logge ind på deres SiteRemote konto via en browser for at kontrollere status for kiosken og udføre den eksterne vedligeholdelse. Dem der foretrækker at fokusere på kerneforretningen, kan i stedet overlade monitoreringen og styringen til os.

Specifikationer

Dimensioner for 49″ skærm:

Dimensioner for 55″ skærm:

Dimensioner for 65″ skærm:

Dimensioner for 75″ skærm:

H:205 B:76,6 D:11 cm

H:210 B:84 D:11 cm

H:218,2 B:98,4 D:11 cm

H:228,2 B:113 D:11 cm

Kabinet: Glas/Aluminium
Skærm: 32″ – 85″ touch skærm

1920 x 1080

Processor: Intel® Core™ i3

i5 eller i7 som option

Harddisk: Min. SSD 250GB
RAM: Min. 4GB DDR4-2400
Styresystem: Min Windows 10 Home 64b ENG OEM

Options

Forskellige skærm teknologier og størrelser. Mulighed for at bestille skærmen i forskellige touch teknologier – PCAP eller infrarød berørings sensor. Skærmen fås i størrelserne 43″ /49″ / 55″ / 65″ / 75″ / 85″. Den benytter en Anti-burn-in teknologi for at forhindre et statisk billede i, at brænde fast på skærmen.

Vægmonteret eller fritstående. Den vægmonterede version kan vælges i horisontalt eller vertikalt layout.

Branding. Masser af muligheder for at tilpasse til dit brand og design stil – brugerdefinerede farver, Logo og andre valgfri detaljer.

Design tilpasning. Vi har mulighed for at tilpasse designet af denne informationsstander til at passe jeres design behov. Der kan integreres

Tilslutninger. Valgfri trådløst netværkstilslutning (WiFi, LTE) med vandal sikker ekstern antenne for at kunne tilslutte kiosken, på alle tænkelige steder.

Computer. Intel® NUC computer modul, sikrer en glidende og hurtig brugeroplevelse til detaljeret grafik. PC kan konfigureres til at opfylde dine præstationskrav.

Kiosk software. Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker med virtuelt tastatur på skærmen.

Kiosk overvågning. Siteremote, der kører i skyen (SaaS) eller på egen server (licens) til fjernadministration og vedligeholdelse af kiosksystemer og digital skiltning.

Sikkerhed. Kabinettet er velegnet til uovervåget selvbetjening. Husene kan forankres til gulv og kan sikkert låses med en enkelt lås.

Valgfrie enheder. Denne model kan udstyres med RFID, 2D / 3D, scanner, kortlæser, højttalere, bankbetalingsenheder, Termo printer eller andre enheder på forespørgsel.

Men ring til os og få en snak om alle mulighederne. Næsten alt er muligt.

Indkøbskurv
Scroll to Top