Infostander – Kiosk 530

Interaktiv Kiosk med 22″ kant-til-kant touch screen

 • touch screen
 • 22″ skærm
 • Kabinet i slankt og elegant design
 • Fås med eller uden Intel® CPU baseret computer
Kontakt os for pris Priser fra 17.000,- kr. Download PDF
Varenummer: 99300076 Varekategori: Tags: , , ,

Kiosk 530 er en fritstående informations-stander med 22″ touch screen.

 

infokiosk-530

Denne infokiosk er beregnet til indendørs 24 x 7 drift og har et elegant design og en masse tilpasningsmuligheder.

Den er designet til interaktive applikationer på alle indendørs kommercielle markeder, herunder detailhandel, hoteller, forlystelsesparker, receptioner og medicinske miljøer osv..

Kiosk 530 kan bruges som informationsstander, kundesupport og forskellige andre selvbetjeningsløsninger.

Kiosk 530 fås som nøglefærdigt system eller som barebone, bestående af kabinet med monteret touch screen uden computer modul.

Funktionerne i standardmodellen kan konfigureres til at opfylde dine specifikke behov

For detaljerede oplysninger og særlige henvendelser kontakt os via e-mail eller telefon.

Nøgle punkter:

 

 • Professionel flad kant-til-kant 22″ kapacitiv touch skærm (24″ som option)
 • Designet til uovervåget selvbetjening med sikkert aflåseligt kabinet
 • Højglans hvid med sorte kanter (brugerdefinerede farver er muligt)
 • Brugerdefineret computermodul for at opfylde krav til ydeevne og funktionalitet
 • Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker
 • Mål 100 x 50 x 30 cm (H x B x D), fodaftryk 0,15 m2

 

Kapacitiv touch skærm:

ML-infokiosk-530

ML kiosk 530 Touch skærm bruger PCAP (Projected Capacitive) teknologi, der muliggør en helt flad overflade som muliggør kant-til-kant overflade og er designet til professionelt dagligt anvendelse.

Projected Capacitive (PCAP) Touch skærm teknologien giver følsom og hurtig respons og professionel kvalitet, kombineret med et stilfuldt og slankt design.

Den 22-24″ store touch skærm giver en tablet-lignende oplevelse sammen med understøtning af betjening med handsker på.

Touch-overfladen er robust og kan bruges i hårde miljøer med høj trafik og giver fremragende billedklarhed, opløsning og lystransmission.

Ultra-efficient state-of-the-art LED technology reducerer energiforbruget (typisk strømforbrug 29W) samtidig med en typisk lysstyrke på 225 cd/m² (nits) og Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) med 16:9 skærm forhold.

Sidst, men ikke mindst: med kant-til-kant glasset, er det nemt at rengøre overfladen for snavs og fedt.

 

Computer:

Kabinet:

Kiosk 530 i biludstilling Kiosk 530 set bagfra i udstilling

Infokiosk 530 kan bestilles som nøglefærdig løsning med indbygget computermodul eller som barebone, som er uden computermodul.

Den nøglefærdige version af infokiosk 530 er udstyret med en Intel® CPU-baseret computer med konfigurerbar hukommelse, harddisk, netværksinterfaces og operativsystem, mv.. Kiosken har en standard kablet LAN-forbindelse. WiFi og mobil internet forbindelser kan tilvælges. En vandalsikret Plafo antenne, bruges til trådløse forbindelser.

Computermodulet kan konfigureres med forskellige operativsystemer eller helt uden operativsystem. Oven på ​​operativsystemet anbefaler vi at bruge speciel kiosk software til drift og vedligeholdelse af sådanne offentlige kiosker.

Huset på infokiosk 530 er lavet af aluminium og stål og  standardfarven er højglans hvid med sorte kanter. Andre farver er også tilgængelige på forespørgsel.

Kabinettet er sikkert aflåst med nøgle og er velegnet til uovervåget selvbetjeningsstander. Bagpanelet er aftageligt, hvilket gør det nemt at få adgang til vedligeholdelse. . Kiosk 530 kan nemt monteres på gulvet og kabler kan føres ind i huset gennem gulvet.

Indvendigt er kabinettet designet for nem montering af computer og kabler.

Betjening af dine kiosker med fred i sindet:

Infokiosk i biludstilling

Operativ offentlige kiosker kræver ikke kun professionel hardware, men også beskyttelse mod browser og operativsystemmanipulationer. Kiosk 530 med SiteKiosk software indeholder alle funktioner, der er nødvendige for at betjene og vedligeholde en offentlige kiosk. Tilpasning af brugergrænseflade, startskabeloner eller tastatur på skærmen, begrænsning af adgang til webadresser, administration af mappe- / fil-adgang, filtrering af internetindhold, VoIP-telefon eller understøttelse af betalingsenheder – alt hvad du behøver. Bedst af alt – ingen programmering er påkrævet, kun simpel opsætning.

En SiteKiosk-licens er en livstidslicens, hvilket betyder, at der ikke er månedlige omkostninger! Inkluderet i dit køb er opdateringer, herunder nye større versioner samt standard teknisk support, gratis i et år fra købsdatoen. Efter det første år kan du beslutte, om du vil fortsætte med at modtage opdateringer og support for en engangspris (intet abonnement). I begge tilfælde kan du fortsætte med at bruge din eksisterende licens, så længe du vil.

Men hvis du driver en hel flåde af kiosker, kan fjernovervågning og styring, være nødvendig. Vores kiosker med SiteKiosk software kan da fordel benytte den abonnementsbaseret SiteRemote cloud service. SiteRemote er server platform med et væld af funktioner:

 • Fjernovervågning og rapportering
 • Fjernstyring og administration
 • Indholdsfordeling

Abonnenter kan logge ind på deres SiteRemote konto via en browser for at kontrollere status for kiosken og udføre den eksterne vedligeholdelse. Dem der foretrækker at fokusere på kerneforretningen, kan i stedet overlade monitoreringen og styringen til os.

Specifikationer

Dimensioner: H:100 B:50 D:30 cm
Kabinet: Aluminium & Stål
Skærm: 22″ kapasitiv touch skærm

1920 x 1080, 16:9 format

Processor: Intel® Core™ i3

i5 eller i7 som option

Harddisk: Min. SSD 120GB
RAM: Min. 4GB DDR4-2400
Styresystem: Min Windows 10 Home 64b ENG OEM

Options

Branding. Masser af muligheder for at tilpasse til dit brand og design stil – brugerdefinerede farver, Logo og andre valgfri detaljer.

Tilslutninger. Valgfri trådløst netværkstilslutning (WiFi, LTE) med vandal sikker ekstern antenne for at kunne tilslutte kiosken, på alle tænkelige steder.

Computer. Intel® NUC computer modul, sikrer en glidende og hurtig brugeroplevelse til detaljeret grafik. PC kan konfigureres til at opfylde dine præstationskrav.

Kiosk software. Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker med virtuelt tastatur på skærmen.

Kiosk overvågning. Siteremote, der kører i skyen (SaaS) eller på egen server (licens) til fjernadministration og vedligeholdelse af kiosksystemer og digital skiltning.

Sikkerhed. Kabinettet er velegnet til uovervåget selvbetjening. Husene kan forankres til gulv og kan sikkert låses med en enkelt lås.

Valgfrie enheder. Denne model kan udstyres med RFID, 2D / 3D, scanner, kortlæser, højttalere, bankbetalingsenheder, Termo printer eller andre enheder på forespørgsel.

Men ring til os og få en snak om alle mulighederne. Næsten alt er muligt.

Indkøbskurv
Scroll to Top