Infostander – Kiosk 515W

Interaktiv Væghængt Kiosk med 19″ touch screen

 • Touch screen
 • 19″ skærm
 • Kabinet i børstet stål. Coated.
 • Fås med eller uden Intel® CPU baseret computer
Kontakt os for pris Priser fra 17.000,- kr. Download PDF
Varenummer: 99300080 Varekategori: Tags: , ,

Kiosk 515W er en vægmonteret informationskiosk med 19″ touch screen.

 

Infokiosk-515W

Denne infokiosk er beregnet til indendørs 24 x 7 drift og har et simpelt design og en masse tilpasningsmuligheder.

Den er designet til interaktive applikationer på alle indendørs kommercielle markeder, herunder detailhandel, hoteller, forlystelsesparker, receptioner og medicinske miljøer osv.

Kiosk 515W kan bruges som informationskiosk, kundesupport og forskellige andre selvbetjeningsløsninger.

Kiosk 515W fås som nøglefærdigt system eller som barebone, bestående af kabinet med monteret touch screen uden computer modul.

Funktionerne i standardmodellen kan konfigureres til at opfylde dine specifikke behov

For detaljerede oplysninger og særlige henvendelser kontakt os via e-mail eller telefon.

Nøgle punkter:

 • Professionel 19″ kapacitiv touch skærm
 • Designet til uovervåget selvbetjening med sikkert aflåseligt kabinet
 • Kabinet i børstet stål. Coated for at modvirke fingeraftryk.
 • Brugerdefineret computermodul for at opfylde krav til ydeevne og funktionalitet
 • Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker
 • Mål 425 x 560 x 68 mm (B x H x D)

 

Kapacitiv touch skærm:

Kiosk 515W’ Touch skærm bruger IntelliTouch® single-touch surface acoustic wave (SAW) teknologi. Den nyeste energibesparende LED-baggrundsbelysning bruger mindre strøm under drift og genererer mindre varme sammenlignet med andre teknologier.

Touch-overfladen er robust til brug i miljøer med høj trafik og giver fremragende billedklarhed, opløsning og lystransmission. Skærmen er dækket med antireflekterende belægning til brug under forskellige lysforhold og designet til dagligt brug og rengøring.

 

Computer:

Kabinet:

Kiosk 515W parkeringsautomat Infokiosk-515W_checkin

Infokiosk 515W kan bestilles som nøglefærdig løsning med indbygget computermodul eller som barebone, som er uden computermodul.

Den nøglefærdige version af infokiosk 515W er udstyret med en Intel® CPU-baseret computer med konfigurerbar hukommelse, harddisk, netværksinterfaces og operativsystem, mv.. Kiosken har en standard kablet LAN-forbindelse. WiFi og mobil internet forbindelser kan tilvælges. En vandalsikret Plafo antenne, bruges til trådløse forbindelser.

Computermodulet kan konfigureres med forskellige operativsystemer eller helt uden operativsystem. Oven på ​​operativsystemet anbefaler vi at bruge speciel kiosk software til drift og vedligeholdelse af sådanne offentlige kiosker.

Huset på infokiosk 515W er i børstet stål og  er overfladebehandlet så den ikke så let tager imod fingeraftryk.  Andre farver er også tilgængelige på forespørgsel.

Kabinettet er sikkert aflåst med nøgle og er velegnet som uovervåget selvbetjeningsstander. Det er nemt at få adgang til indmaden for vedligeholdelse. Kiosk 515W kan nemt monteres på væggen og kabler kan føres ind i huset gennem væggen.

Indvendigt er kabinettet designet for nem montering af computer og kabler.

Betjening af dine kiosker med fred i sindet:

Betjening af Kiosk 515W

Operativ offentlige kiosker kræver ikke kun professionel hardware, men også beskyttelse mod browser og operativsystemmanipulationer. Kiosk 515W med SiteKiosk software indeholder alle funktioner, der er nødvendige for at betjene og vedligeholde en offentlige kiosk. Tilpasning af brugergrænseflade, startskabeloner eller tastatur på skærmen, begrænsning af adgang til webadresser, administration af mappe- / fil-adgang, filtrering af internetindhold, VoIP-telefon eller understøttelse af betalingsenheder – alt hvad du behøver. Bedst af alt – ingen programmering er påkrævet, kun simpel opsætning.

En SiteKiosk-licens er en livstidslicens, hvilket betyder, at der ikke er månedlige omkostninger! Inkluderet i dit køb er opdateringer, herunder nye større versioner samt standard teknisk support, gratis i et år fra købsdatoen. Efter det første år kan du beslutte, om du vil fortsætte med at modtage opdateringer og support for en engangspris (intet abonnement). I begge tilfælde kan du fortsætte med at bruge din eksisterende licens, så længe du vil.

Men hvis du driver en hel flåde af kiosker, kan fjernovervågning og styring, være nødvendig. Vores kiosker med SiteKiosk software kan da fordel benytte den abonnementsbaseret SiteRemote cloud service. SiteRemote er server platform med et væld af funktioner:

 • Fjernovervågning og rapportering
 • Fjernstyring og administration
 • Indholdsfordeling

Abonnenter kan logge ind på deres SiteRemote konto via en browser for at kontrollere status for kiosken og udføre den eksterne vedligeholdelse. Dem der foretrækker at fokusere på kerneforretningen, kan i stedet overlade monitoreringen og styringen til os.

Specifikationer

Dimensioner: H:42,5 B:56 D:6,8 cm
Kabinet:  Coated Børstet stål
Skærm: 19″ kapasitiv touch skærm

1280 x 1024

Processor: Intel® Core™ i3

i5 eller i7 som option

Harddisk: Min. SSD 120GB
RAM: Min. 2GB DDR4-2400
Styresystem: Min Windows 10 Home 64b ENG OEM

Options

Touchscreen. Mulighed for at bestille med Privat afskærmning som at der kan kigges med fra siden af.

Branding. Masser af muligheder for at tilpasse til dit brand og design stil – brugerdefinerede farver, Logo og andre valgfri detaljer.

Tilslutninger. Valgfri trådløst netværkstilslutning (WiFi, LTE) med vandal sikker ekstern antenne for at kunne tilslutning kiosken, på alle tænkelige steder.

Computer. Intel® NUC computer modul, sikrer en glidende og hurtig brugeroplevelse til detaljeret grafik. PC kan konfigureres til at opfylde dine præstationskrav.

Kiosk software. Sitekiosk-software til drift og vedligeholdelse af offentlige kiosker med virtuelt tastatur på skærmen.

Kiosk overvågning. Siteremote, der kører i skyen (SaaS) eller på egen server (licens) til fjernadministration og vedligeholdelse af kiosksystemer og digital skiltning.

Sikkerhed. Kabinettet er velegnet til uovervåget selvbetjening. Husene kan forankres til gulv og kan sikkert låses med en enkelt lås.

Valgfrie enheder. Denne model kan udstyres med RFID, 2D / 3D, scanner, kortlæser og andre enheder efter forespørgsel.

Men ring til os og få en snak om alle mulighederne. Næsten alt er muligt.

Indkøbskurv
Scroll to Top